My 1Stabila в подкрепа на млади таланти

My 1Stabila в подкрепа на млади таланти

Нови възможности и перспективи за младите хора по света

Разказвали сме ви за кампанията на Stabila, наречена True Pro Ladies (https://bit.ly/4aa9tMx), обединяваща жените, които работят и се развиват в строителния сектор, като така насърчава бъдещи таланти в индустрията.

Stabila счита за изключително важно приемането и признанието на дамите, защото по-този начин вдъхва увереност на нежния пол, че може да се развива и в „по-мъжките“ професии.

Подобен подход компанията прилага и за привличането на млади хора в бранша.

Прочетете >>

От години STABILA се ангажира да подкрепя млади таланти. Светът е изправен пред голям и все по-забележим недостиг на млади хора в занаятите и това е мисия, която става по-важна от всякога. Тъй като индустрията усеща силна липса на търговци, перспективите за кариера на младите днес са по-добри, отколкото някога са били. Това е предизвикателна ситуация, която в Stabila са се заели да преодолеят.

Представители на компанията посещават обучителни центрове и занаятчийските камари в цяла Германия. При тези посещения се обменят идеи с преподавателите и, най-важното, с ученици и студенти. Защото какво по-логично от това да говорим с млади таланти за липсата на млади таланти?

През 2023 г. една от целите на Stabila беше интернационализиране на кампанията My1stabila (My First Stabila). Няколко организации, училища и млади търговци по целия свят получиха подкрепа.

Отново през 2023 г. бяха достигнати милиони млади хора благодарение на силната рекламна кампания. Обратната връзка беше изключително положителна, затвърждавайки колко важно е да се ангажираме с този вид проблеми, пред които е изправено обществото.

През 2024 г. очакванията са за усилена работа с глобалната общност и международните партньори, за да се популяризират целите и амбициите за насърчаване на млади таланти в търговската индустрия. Най-голямата надежда е младите хора да се вдъхновят от перспективите, които този бранш предлага.