За Деником

                                                                

 

История: 

ДЕНИКОМ ЕООД е българска компания, наложила се като една от водещите търговски фирми и надежден партньор с вече 30 годишно присъствие на пазара. Фирмата е най-големият за страната дистрибутор на световния химически гигант Henkel-Германия, притежаващ марките CERESIT, Loctite, MOMENT, Metylan, Thomsit. Богатото портфолио от продукти на немската компания включва силиконови и полиуретанови уплътнители, полиуретанова пяна, фугиращи смеси, лепила за керамични покрития и гранитогрес, фасадни и интериорни бои и мазилки, лепила за дърво, стиропор, корк.

Със своята 30 годишна история, ДЕНИКОМ се стреми да предлага, богат и постоянен асортимент от качествени стоки. Изключително стабилно развитата й дистрибуторска мрежа, я прави надежден и желан партньор за работа с всички малки и големи вериги от модерна търговия в България: Metro Cash & Cary, Mr. Bricolage, Praktiker, BauMax, Fantastico и други. Фирма ДЕНИКОМ е официален дистрибутор за страната и на немско-холандския консорциум MotipDupliGroup – най-големият производител в Европа на технически спрей, аерозолни бои, авторепаратурни продукти и антикорозионни покрития с добре познати на потребителя марки – Motip, DupliColor, Presto, ColorMatic, ColorMark, Distein и Alkyton.

Друга европейска компания, доверила се напълно на ДЕНИКОМ, да представлява марките ú на българския пазар, е чешкия консорциум Ciret-Storch Group, с повече от 110-годишен опит в областта на производството и продажбата, както на бояджийски, така и на строителни инструменти.

В стремежа си да обогатява и предлага широко портфолио от висококачествени продукти, от няколко години фирмата започва сътрудничество с още няколко световни гиганта – лидери в своята област – SPECTRUMBRANDS, VARTA Consumer Batteries и KLINGSPOR. През  2016г. още един световен гигант ни гласува доверие. WD-40 Company посочи ДЕНИКОМ за официален представител за България на топ продуктите на WD-40

След толкова години на пазара ДЕНИКОМ успява да си извоюва лидерската позиция в сферите на търговия в които работи, да изгради стройна структура и наистина да се нарече професионалист в обслужването.

 

Дистрибутори:

30 години по-късно фирмата не спира да се развива. ДЕНИКОМ разполага с изключително добре развита търговска и дистрибуторска мрежа, като централният офис е разположен в гр. София, а останалите седем дистрибутора са позиционирани из цялата страна, така както следва; Велико Търново, Благоевград, Монтана,  Пловдив, Варна, Бургас и Русе. От скоро фирмата разполага и с електронен магазин www.denicom.bg, който е логичното продължение на съществуващия до момента информационен сайт.

 

Маркетинг: 1. Социални медии

Като една съвременна, доставяща качество и следваща най-актуалните маркетинг тенденции, фирма ДЕНИКОМ разполага с изключително добре развити Фейсбук и Инстаграм профили, на част от големите марки като; WD-40 Bulgaria, Motip Dupli Bulgaria, Hawera и Stabila Denicom. Едновеременно с това, ДЕНИКОМ продължава да развива своя YouTube канал, с полезни видеа с приложения на продуктите, които предлага. Фирмата вярва в положителото въздействие на социалните медии върху своето израстване и в тази връзка не порпуска да актуализира и отбелязва всичко иновативно и интересно появило се на динамичния пазара днес.

Маркетинг: 2. Дизайн и брандиране

ДЕНИКОМ е една от малкото фирми на пазара, която сама подготвя и развива цялостната си визуализация за популяризиране на своите марки. Целта на фирмата е, да създава и налага отличаващ се маркетинг дизайн, който да откроява позиционирането на своите продукти в различните обекти на пазара. ДЕНИКОМ лесно може да бъде разпозната с индивидуално подготвените си визии върху стелажи, перфофолиа, винили, банери, POS материали, служебни автомобили и други с логото или марката на съответен наш продукт. 

 

Нашите цели:

Подобряване и непрекъснато развитие в сферата на обслужването. За нас са изключително важни, както клинетите, така и всички наши служители. Нашето основно внимание е насочено изцяло върху професионалното и качествено обслужване на крайни и корпоративни клиенти. Стремим се към непрекъснато развиване и актуализиране на социалните медийни канали - You Tube, Facebook и Instagram. Въвеждане на електронна търговия чрез нов и модерен онлайн магазин с още по-достъпна информация към крайни клиенти. Обновяване и увеличаване на нашите складови бази и обекти, с цел по-добрo и по-достъпно обслужване към всички наши клиенти.