CERESIT e световно призната водеща марка с богат асортимент от качествени продуктови системи. Вече 100 години Ceresit е компетентният партньор на строителния отрасъл и професионалистите в сферата на строителството.

MOMENT се превръща в лесноизползваемо, надеждно и безопасно лепило на пазара днес. Контактното лепило успява да навлезе и в домакинствата, където е удобно решение за поправка на леки повреди. Moment e първото „не-капещо” контактно лепило, в следствие на което следите от него по пода остават вече в историята.

MOTIP е една от световно известните и добре познати марки на немско-холандският консорциум MOTIP DUPLI GROUP - най-големият производител в Европа на технически спрей, аерозолни бои, авторепаратурни продукти и антикорозионни покрития. Марката MOTIP е концентрирана основно в автомобилния, домашния и индусриалния пазар с голям асортимент от аерозоли, както за професионална употреба, така и за "направи си сам" сектора.

Dupli Color е друга световна марка на немско-холандския консорциум MOTIP DUPLI GROUP (пионер в областта на боите на европейския пазар повече от 50 години). Под името Dupli Color, компанията предлага широка гама от продукти за автомобили, дома, сектора “направи си сам”, както и за индустриални приложения.

WD-40 е считан от мнозина, като решение №1 на различни проблеми. Мултифункционалният спрей е един от най-лесно разпознаваемите продукти в световен мащаб, използван в индустриалната сфера, домакинството и сектора "направи си сам". Сред потребителите е известен с многото си приложения и не случайно го описват като "Спреят с хиляди решения".

STABILA е световно известен производител на измервателни уреди с най-високо качество. Продуктовата гама включва, нивелири, лазери, електронни измервателни инструменти, сгъваеми метри и ролетки. Марката STABILA може да бъде намерена в повече от 80 страни, като в много отношения е лидер на пазара във важни сектори при измервателните технологии. Повече от 550 служители са ангажирани с успеха на STABILA в световен мащаб, включително около 350 служители в Германия в централата в Анвайлер.

Hawera е световно известна марка произвеждаща високоефективни инструменти за пробиване, дялане и рязане на бетон, камък и зидария. Основният приоритет на марката e продуктивната каменна обработка на строителната площадка. Според принципа „Мощност за производителност“, Hawera разработва, произвежда и продава инструменти, които осигуряват по-висока производителност с по-малко усилия. Марката заема челна позиция в областта на пробиване на бетон и камък. Гамата на Hawera се допълва от високоефективната си серия инструменти за рязане на строителни материали, дърво, метал и пластмаса.