Stabila подкрепя жените в строителния сектор

Stabila подкрепя жените в строителния сектор

Stabila подкрепя жените в строителния сектор

Дори в наши дни, броят на жените в строителния сектор по света е все още много нисък. Недостигът на хора в тази индустрия е голям и възможностите за развитие на кариера в тази област са наистина по-добри отколкото някога са били. Stabila създава кампания, наречена True Pro Ladies, и по този начин обединява жените, които работят и се развиват в строителния сектор, като така насърчава бъдещи таланти в индустрията.

Жените са доминираща сила в много професии и въпреки че броят им нараства и в сектори с по-индустриална насоченост, те все още са недостатъчно представени в тези области. И не само това – жените в този сектор все още не успяват да получат признанието и оценката, която наистина заслужават.

Това е основното предизвикателство пред Stabila, развивайки кампанията True Pro Ladies. През 2020 година е създадена общност от настоящи и бъдещи талантливи дами в строителната индустрия. Кампанията вече е на 3 години и към момента е създаден тийм от 23 жени от Германия, Австрия, Англия, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Южна Корея, Норвегия, Холандия и Франция.

Ако Вие сте жена, която работи и се развива в строителния сектор или познавате такава дама, която би желала да сподели опита си, не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете!