Безопасността на първо място с 3M

Безопасността на първо място с 3M

3M е един от най-опитните и иновативни производители на продукти за безопасност.

Портфолиото на бранда обхваща категориите: защита на дихателните пътища, слуха, очите и тялото. Производителят взема под внимание всички изисквания за безопасност – от обикновени тапи за уши до сложни защитни средства за вашето зрение, слух или дишане.

Когато става въпрос за лична сигурност, не трябва да се правят компромиси. С фокус върху комфорта, висококачествените материали и изключителната защита, 3M гарантира, че продуктите предпазват във всяка работна среда.

  • Маски ← Линк към продуктите на 3M

Маските на 3M са проектирани да ви осигурят чист и свеж въздух, дори при най-предизвикателните условия. Независимо дали работите в строителството, здравеопазването или друга област, където частиците във въздуха са проблем, респираторите на 3M осигуряват надеждна защита. Изработени от най-висок клас материали, маските предлагат плътно прилягане, което гарантира, че замърсителите остават навън, за да продължите вашата работа спокойно.

  • Очила ← Линк към продуктите на 3M

Очите ви са ценни и 3M разбира това. И когато има опасност за тях, никога не разчитайте на случайността!

Роговицата, покриваща окото, е най-чувствителната част на вашето тяло. Капчици или изпарения, получени от корозивни вещества, използвани при работа по почистване и поддръжка, могат да причиният обширни изгаряния или други наранявания на роговицата, ако очите не са защитени с очила.

Материалите, които 3M използват в продуктите си, са изключително качествени и много по-издръжливи от използваните за нормалните очила, които могат да се счупят или да пострадат от драскотини при работа.

Не забравяйте и вредното продължително излагане на светлина или UV лъчи, които могат да да доведат до трайно увреждане на зрението. С очилата на #3М получавате 99,9% защита от вредното UV лъчение.

В шумна работна среда защитата на слуха ви е от решаващо значение. Устройствата за защита на слуха на 3M са проектирани да намалят децибелите до безопасни нива, без да правят компромис с комуникацията. Проектирани с мисъл за комфорта, те предлагат сигурно прилягане, без да причиняват дискомфорт при продължителна употреба. Защитата на слуха от 3M ви позволява да се съсредоточите върху задачата, като същевременно запазвате здравето на слуха си в дългосрочен план.

  • КаскиЛинк към продуктите на 3M

Нараняванията на главата могат да застрашат живота ви, но с шлемовете на 3M успешно ще минимизирате риска. Изработени от първокласни материали, тези каски предлагат изключителна защита срещу удари и други потенциални рискове. Ергономичният дизайн гарантира удобство, а регулируемите функции осигуряват правилно позициониране на главата за максимална ефективност.

В основата на тази продуктова линия на 3M е принципът „Безопасността на първо място“. Нищо не е по-важно от опазването на живота и насърчаването на сигурна работна среда.

Всички продукти за безопасност на #3М са тествани и одобрени в съответствие с европейските стандарти.