Време е за промяна - новият Dupli Color Prima

Време е за промяна - новият Dupli Color Prima

Качеството е основен приоритет на Деником ЕООД и ние неспирно следваме този принцип, като всекидневно доставяме богат асортимент от продукти с безкомпромисно качество. Поредното доказателство за това е новият Prima Color, който замества добре познатия на потребителите Very Well.

Dupli Color Prima притежава характеристиките на предшественика си Very Well, но може да се похвали и с доста нови предимства. Благодарение на специалната гел технология, новата висококачествена акрилна спрей боя Dupli Color Prima е изключително стабилна, а това води до по-малко разтичания. Може да се прилага за интериор и екстериор, като боядисаните повърхности винаги очароват с чудесен блясък и устойчивост на цвета благодарение на най-добрите пигменти и подбрани съставки. Високото качество на свързващото вещество гарантира, че повърхностите са изключително здрави. 

Цветовата гама е разширена и включва много цветове по RAL. Версията от 400 мл на Dupli Color Prima притежава специален етикет с всички 27 европейски езика. Целенасочено са пропуснати дългите текстове на етикета, за да се избегне "досадното четене". Пиктограмите и кратките ключови думи помагат на крайния потребител да получи цялата необходима информация.
 
Освен че е по-цветен и с още по-добра опаковка, новият Dupli Color Prima остава на същата цена като предшественика си, но в същото време ще получите много повече!
Висококачествената акрилна спрей боя Dupli Color Prima вече можете да откриете в търговската мрежа, както и в нашия онлайн магазин https://www.denicom.bg/dupli-color-prima