Как да отстраним стикери от различни повърхности?

Как да отстраним стикери от различни повърхности?

Най-вероятно сте обръщали внимание, на стикери или етикети, било то по пластмасови или метални повърхности, където макар и след време, стикерите изглеждат като нови. Питате се защо ли? Ами защото те често биват подменяни. Няма вечни стикери, нито вечни етикети.

За тази цел, ви е необходим продукт за бързо и лесно отстраняване на масло, грес, остатъци от лепило, стикери и други. В това кратко ръководство, ще се опитаме да ви бъдем полезни с няколко лесни съвета, където пръв помощник ще ни бъде така наречения Citrus Cleaner, който се справя отлично с премахването на изброените по-горе.

И така - Как да отстраним стикери от различни повърхности?

 НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

 

  • Спрей за отстраняване на масло, грес, смола, катран, стикери и остатъци от лепило (на Motip)
  • Гумени ръкавици
  • Чиста кърпа (за финално почистване и полиране на повърхността)
  • Скрапер (за предпочитане), който да изстърже устойчивите стикери

Стъпки за справяне с проблема:

  1. Разклатете флакона за няколко секунди, така че компонентите в него да се смесят добре.
  2. След това, напръскайте обилно почиствателя на MOTIP директно върху стикера или етикета.
  3. Оставете, за около две минути, да поеме и подейства, след което, с помощта на скрапер започнете да повдигате някой от ъглите. Отлепянето би трябвало да се случва с лекота.
  4. Ако усетите, че има места по стикера, които все още не са поели достатъчно от продукта, може да напръскате повторно.
  5. Накрая, след напълното отстраняване на етикета, вземете чиста кърпа и забършете повърхността, така че да отстраните останалата мръсотия и евентуалните следи от лепило.

В заключение, можем да кажем, че почиствателят на MOTIP е изключително ефикасен за тези нужди, а хубавото при него е, че може да се нанася върху обработван и необработван метал, дърво, камък и различни видове пластмаса. Продукта осигурява дълготрайна защита срещу корозия и затруднява развитието на повторна такава.