3M

Виж като Решетка Списък

Продукти 1-16 от 101

на страница
Виж като Решетка Списък

Продукти 1-16 от 101

на страница

В нашия асортимент присъстват сериите Scotch® EXTREMIUM™, Scotch-Fix™, 3M Command™ и 3М Safety™.

Scotch® направи революция в категорията на хоби лентите със серия първокласни продукти, които осигуряват надеждност и разнообразие от приложения, каквито очаквате от Scotch®, включително лесна употреба, сигурно залепване и отлични крайни резултати.

Използването на патентована технология и редица иновации, прави продуктите от серията Scotch® EXTREMIUM™ едниствени по рода си.

От здрава, устойчива на влага лента, която буквално не се вижда, след като се нанесе до изключително здрава лента с двоен лепилен слой и водоустойчива подложка, продуктите Scotch® EXTREMIUM™ осигуряват надежни резултати дори и при най – критичните и взискателни проекти.

Хоби лентите от серията Scotch® Extremium™ са подходящи за всякакви проекти - от ремонт в екстремни условия до прости домакински поправки. Всяка хоби лента от тази серия лепи отлично и се къса лесно с ръка. Устойчиви са на метеорологични условия, за да издържат на негативното влияние на слънцето и влагата.

Въпреки, че се наричат „хоби“ тези ленти са универсално решение за редица поправки и ремонти.

Когато избирате хоби лента вземете под внимание фактори като здравина, устойчивост на атмосферни условия, температура на нанасяне и дебелина.

Лентите от гамата Scotch® Extremium™ са създадени с перфектна комбинация от гореизброените.

Серията Scotch Fix - Разработени за индустрията, адаптирани за нуждите на „Направи си сам“

Лентите Scotch-Fix™ са изключително удобни за работа и са приложими за елементи, които имат нужда от невидим монтаж. Искате да закачите огледало, картина, плакат, пощенска кутия, градински аксесоари? Да, Вашата декорация може да се променя толкова бързо, колкото вдъхновението Ви кара да го правите! Монтирането върху различни повърхности, невидимият захват и изключителната сила на залепване правят продуктите от серията предпочитани, както в различни направления на индустрията, така и в ежедневните домашни проекти.

3М Scotch-Fix™ предлага 100% изключителна лепилна технология благодарение на използването на специално 3M™ индустриално лепило. Ще залепите всичко необходимо без пирони и пробиване!