Moment Universal Classic контактно лепило 50 мл

Марка: Moment Производител: Henkel
SKU
1020010

За комбинирано лепене на широка гама материали: дърво, пластмаса, гума, кожа, корк, филц, твърдо PVC, пенопласт, метал и др. Не е подходящо за стиропор, полиетилен, полипропилен, изкуствена кожа. За фиксиране на шумаизолиращи и акустични панели и различни типове стенни покрития. За лепене на фурнирни ленти към ръбове и извивки на мебели. Подходящо е за лепене на големи повърхности, заради дългото отворено време. Лепиланата връзка е изключително устойчива на въздействието на вода, разредени киселини и алкални разтвори.

 

Ориентировъчен разход: 250-350 g/m² при двустранно нанасяне

 

  • бързо, надеждно и много здраво залепване
  • отлична начална якост
  • изключителна термоустойчивст: от -40° С до +110° С
  • без съдържание на циклохексан
Други опции:

MOMENT UNIVERSAL CLASSIC е универсално контактно лепило за бързо, надеждно и много здраво залепване с отлична начална здравина и изключителна термоустойчивост. С него ще залепите дървени материали с декоративни ламинати; каучук, кожа, корк, филц, твърдо PVC, метал,фиксиране на звукоизолиращи изолационни ( ако не са от стиропор), залепване на фурнирни ленти на бордюри и извивки акустични плоскости на пластмасови плочи и на голямо разнообразие от облицовъчни материали за стени. Използвайте върху сухи и здрави основи.
Не е подходящо за лепене на стиропор, полиетилен, полипропилен и изкуствена кожа.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
MOMENT UNIVERSAL CLASSIC е универсално лепило за много здраво залепване. В удобни разфасовки за професионално и домашно приложение, с отлична здравина и изключителна термоустойчивост.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Безпроблемно лепи фурнирни ленти към ръбове и извивки на мебели, пана и облицовъчни материали (без стиропор) върху големи повърхности, дърво, кожени облицовки, стъклени елементи, корк, филц, метални детайли и пана и много други.

СВОЙСТВА:
Бързо и много здраво залепване за всички материали, освен PE и PP. Отлична якост, изключителна термоустойчивост.

УПОТРЕБА:
Използвайте върху сухи, чисти повърхности. Нанесете Moment Universal Classic с шпатула или четка с къс косъм. Преди да слепите частите, оставете разтворителят да се изпари за около 10-15 минути. Притискайте силно за няколко секунди. Оставете частите за 2 часа до напълно залепване.


СЪХРАНЕНИЕ:
Съхранявайте го плътно затворено, на стайна температура и недостъпно за деца място.

MOMENT UNIVERSAL CLASSIC е универсално контактно лепило за много здраво залепване с отлична здравина и термоустойчивост. С него отлично лепите дървени материали с декоративни ламинати като Resopal®, Formica® и др., каучук, кожа, корк, филц, твърдо PVC, метал, фиксирате звукоизолиращи изолации (ако не са от стиропор), лепите фурнирни ленти на бордюри и извивки, акустични плоскости на пластмасови плочи и на голямо разнообразие от облицовъчни материали за стени.
Не е подходящо за лепене на стиропор, полиетилен, полипропилен и изкуствена кожа.


СВОЙСТВА: бързо, надеждно и много здраво залепване, отлична начална якост, изключителна термоустойчивост от -40°C до +110°C
Без съдържание на циклохексан.


УПОТРЕБА:
Използвайте върху сухи, чисти, обезпрашени и обезмаслени повърхности. В зависимост от покритието (ламинати, метали и други) може да се минат с разтворител (бензин). Не работете върху боядисани повърхности. Почистете покритието преди да започнете да лепите. Нанесете обилно количество от Moment Universal Classic равномерно върху повърхностите, особено по ъглите използвайки шпатула или четка с къс косъм. Преди да слепите частите, оставете разтворителят да се изпари за около 10-15 минути, след което оставете частите за 2 часа до напълно залепване. Силата на слепване зависи изцяло от прилагания натиск. Достатъчно е да притискате силно няколко секунди. За по-големите повърхности, като ламинирани панели и метали използвайте за натиска преса.

Почистете инструментите си веднага след употреба с разредител или бензин за миене.
За Вашата безопасност работете в постоянно проветриво помещение.

 
 
Повече информация
Производител Henkel
Марка Moment
Тегло 0.050000
Брой в кашон 40
Баркод 5997272382321
Код на производител 1429662
Разфасовка 50мл.
Размер 43x155x37
Код 1020010
Оставете вашето мнение
ПреглеждатеMoment Universal Classic контактно лепило 50 мл
Оцени продукта

Няма свързани новини