Loctite Super Bond Power Easy секундно лепило 2 г

Марка: Loctite Производител: Henkel
SKU
1010004

LOCTITE® Super Bond Power Easy е лепило, което комбинира силата на секундното лепило с качество да не залепва веднага, което позволява по-дълго време за корекции. LOCTITE® Super Bond Power Easy е без разтворители и дава два пъти повече време за корекции от стандартните секундни лепила, за да постигнете перфектни резултати. Частите могат да бъдат наместени в рамките на 30 сек. след поставяне на лепилото.

Подходящо за: пластмаса, гума, метал, дърво, керамика, кожа, текстил, картон, хартия и др.

 

  • не залепва веднага
  • с много по-дълго отворено време – 30 сек.
  • със слаба миризма
  • за вътрешна употреба
  • универсално
  • много здраво 100-200 kg/cm2
Други опции:

LOCTITE® Super Bond Power Easy е секундно супер лепило за домашна употреба, с което идеално лепите пластмаса, гума, метал, дърво, керамика, кожа, текстил, картон, хартия и други.
LOCTITE® Super Bond Power Easy комбинира силата на секундното лепило с уникалното качество да не залепва веднага за пръстите, което Ви дава два пъти повече време за корекции.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
LOCTITE® Super Bond Power Easy е секундно лепило за домашна употреба, с уникалното качество да позволява корекции по време на работа.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Лесно и идеално за залепване на всякакви предмети у дома, като дървена рамка, фигурки от керамика, лайсни, закачалки, обувки, играчки, апликации върху дреха, колажи, рамки на очила и други.


УПОТРЕБА:
Нанесете малко количество LOCTITE® Super Bond Power Easy върху чиста и суха повърхност. Притиснете за 1 минута.

БЕЗОПАСНОСТ:
Избягвайте пряк контакт с кожата. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

LOCTITE® Super Bond Power Easy е секундно лепило за домашна употреба, с което лепите здраво множество материали. Идеално приложимо е за пластмаса, гума, метал, дърво, керамика, кожа, текстил, картон, хартия и други. LOCTITE® Super Bond Power Easy комбинира силата на секундното лепило с уникалното качество да не залепва веднага за пръстите, с което Ви позволява да направите своевременни корекции в залепването.


LOCTITE® Super Bond Power Easy притежава:

  • Слаб аромат
  • Първоначално залепване за 15 до 120 секунди, в зависимост от основата.
  • Два пъти повече време за корекции от останалите секундни лепила.
  •  

За да постигнете перфектни резултати е необходимо всички повърхности за залепване да бъдат чисти, сухи и да си пасват добре. Нанесете минимално количество LOCTITE® Super Bond Power Easy върху една от повърхностите за залепване и притискайте 1 минута, след което оставете за 10 минути или до следващия ден за напълно залепване, без да размествате.


За Вашата безопасност, избягвайте контакт на лепилото с кожата и предпазвайте от разливане работните повърхности.


СЪХРАНЕНИЕ: Почистете излишното лепило от дюзата с кърпичка, затворете капачката и съхранявайте опаковката на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Не се препоръчва за лепене на полистирен, полиетилен, полипропилен, тефлон, текстил, тънка кожа, стъклени повърхности и огледала за задно виждане на автомобили.

 

 

Повече информация
Производител Henkel
Марка Loctite
Тегло 0.002000
Брой в кашон 12
Баркод 5900364532696
Код на производител 1536388
Разфасовка 2гр.
Код 1010004
Оставете вашето мнение
ПреглеждатеLoctite Super Bond Power Easy секундно лепило 2 г
Оцени продукта

Няма свързани новини