Moment Wood Waterproof водоустойчиво лепило за дърво 250 г

Марка: Moment Производител: Henkel
SKU
1040030
Дисперсионно лепило на базата на поливинилацетат (PVA) с добавка на изкуствена смола. За лепене на фуги и сглобки; монтажни залепвания, напр. прозорци и врати; мебели и монтажни елементи в бани, големи кухни, влажни помещения; лепене на фурнир; плоскостно лепене на декоративни плочи от изкуствени материали; корпусни залепвания. Подходящо за използване над подово отопление. Продуктът е с бял цвят, а след изсъхване става прозрачен.
 
Свойства:
 • без разтворители
 • устойчиво на стареене
 • много висока устойчивост на залепванията
 • еластични залепвания
 • подходящо за топло и студено лепене
 • подходящо за машинно нанасяне

 

Водоустойчиво - клас D3 по EN 204 (В3 по DIN 68602).
Разход:150-200 г/м².
 
Арт. № Описание Разфасовка Броя в кашон
011211 Moment Wood Waterproof  250 гр 12
011212 Moment Wood Waterproof 750 гр 6
011213 Moment Wood Waterproof 5 кг 1

 

Други опции:

Moment Wood Waterproof е водоусточйчиво лепило за всякакъв вид дърво и дървени материали, които са изложени на висока влажност или за кратко са покрити с вода. Можете да залепите също слама, хартия и картон и да изработвате подаръци и проекти „направи си сам” у дома. Поради своята водоустойчивост е идеално за лепене на фуги и сглобки, монтажни залепвания, като: прозорци и врати, мебели и монтажни елементи в бани, големи кухни, влажни помещения, лепене на фурнирни и друго. Не е подходящо за лодкостроене.

Moment Wood Waterproof е водоусточйчиво лепило за всякакъв вид дърво и дървени материали, които са изложени на висока влажност или за кратко са покрити с вода. Можете да залепите слама, хартия и картон, да изработвате подаръци и проекти „направи си сам” у дома. Поради своята водоустойчивост е идеално за лепене на фуги и сглобки, монтажни залепвания, като: прозорци и врати, мебели и монтажни елементи в бани, големи кухни, влажни помещения, лепене на фурнирни и друго. Не е подходящо за лодкостроене.


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Moment Wood Waterproof е водоусточйчиво лепило за дърво и дървени материали, които са изложени на висока влажност или за кратко са покрити с вода.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Moment Wood Waterproof е идеалния избор за лепене на вскакав вид дърво. Можете да залепите също слама, хартия и картон. Използвайте го при изработката на подаръци и „направи си сам” проекти у дома , Поради своята водоустойчивост е идеално за лепене на фуги и сглобки, монтажни залепвания, като: прозорци и врати, мебели и монтажни елементи в бани, големи кухни, влажни помещения, лепене на фурнирни и друго. Не е подходящо за лодкостроене.

УПОТРЕБА:
Преди работа с лепилото се уверете, че повърхностите са чисти, сухи, обезмаслени и обезпрашени. Нанесете тънък слой и разнесете с помощта на шпатула. Притиснете силно. Изчакайте 20 мин. Докато повърхностите се залепят.

СЪХРАНЕНИЕ:
Пазете от замръзване. Избягвайте съхранение при температура под +7°C.


Свойства:

 • Готово за употреба
 • Дисперсионно лепило на водна основа
 • Висока устойчивост на залепване
 • Клас на водоустойчивост D3 (съгл. EN 204)
 • Едно-компонентно
 • Топлоустойчивост съгл. Watt 91 >7 N/кв. мм


Употреба:

За отлични резултати работете с Moment Wood Waterproof при температура над 14°C върху сухи, чисти и обезмаслени повърхности. Използвайте за едностранно или двустранно прилагане. Като нанесете с четка, шпатула или машинно. Отворено време – около 8 минути при температура около 20°C. Нужното време, за да добие начална здравина е 3-5 часа. Крайната здравина се достига след 24 часа. При лепене на твърд дървен материал – нанесете върху двете повърхности. Почистете работните инструменти със студена вода преди лепилото да се втвърди.

 

Съхранение:

Съхранява се в добре затворени опаковки без опасност от замръзване при температура между 5 -30°C, на недостъпно за деца място.

 

 

Повече информация
Производител Henkel
Марка Moment
Тегло 0.250000
Брой в кашон 12
Баркод 5997272366314
Код на производител 1438860
Разфасовка 250гр
Размер 64x64x168
Код 1040030
Оставете вашето мнение
ПреглеждатеMoment Wood Waterproof водоустойчиво лепило за дърво 250 г
Оцени продукта

Няма свързани новини

Подобни продукти