STABILA гарантира дълготрайна точност и 10 години гаранция на нивелира

STABILA гарантира дълготрайна точност и 10 години гаранция на нивелира

Всеки професионален строител или домашен майстор, който се е захванал с ремонт у дома, се стреми да постигне равна повърхност и прави ъгли. Без помощта на добър нивелир това е мисия невъзможна. Нивелирът е инструмент, който се е появил преди много години и днес приложението му е толкова разпространено, че няма как нивелирите да не търпят промени и усъвършенстване, за да направят работата ни по-лесна и по-прецизна.

Технологията за фиксиране на либелата на нивелирите STABILA гарантира дълготрайна точност.

STABILA може да срещнете на всяка отговорна строителна площадка и в асортимента от инструменти на всеки уважаващ себе си майстор. Благодарение на уникалната технология на закрепване на либелата STABILA дава 10 години гаранция на точността на нивелира.

Ключови за точността на нивелира са няколко елемента – висококачествена либела, добре проектирана система за закрепване на либелата и качествен алуминиев профил. По време на производствения процес всички компоненти се подравняват и чрез синтетична смола остават трайно свързани помежду си. Това е ключът към дълготрайната точност.

Гаранцията важи за всички нивелири Stabila*

Разнообразието от нивелири на нашият пазар е голямо, качеството и цените също. Нашата препоръка е да не подценявате качеството, тъй като това решение може да Ви струва скъпо в бъдеще. Според нас, най-скъпата грешка на строителната площадка е грешката в измерването.

*Гаранцията е в сила при правилна експлоатация на нивелира. Повече информация може да намерите тук: www.denicom.bg и www.stabila.com