Направи своя проект, според най-актуалните тенденции.

Направи своя проект, според най-актуалните тенденции.

снимка от: Photo by Jagoda Kondratiuk on Unsplash

Направи си сам ви позволява да работите независимо. Има много проекти за дома DIY, които можете да разгледате в Интернет пространството. Всяка година се появяват нови предложения за декориране на дома с нови идеи и приложения. Но вместо да разглеждате стотици медии, за да намерите петте най-горещи тенденции, можете да ги намерите в тази статия - Направи си сам:

Направи си сам. Тенденция №1: Цветна кухня

Можете да добавите цвят към вашата кухня, правейки я жива и вълнуваща. Промяна на мисленето от черно-бяла кухня, в кухня, пълна с цвят. Изберете топли тонове като неутрално синьо или наситено махагон, за да внесете малко топлина и да поканите природата вътре. Ако имате графити с думи по стените на кухнята, време е да изразите себе си по различен начин. Думите по кухненските стени вече не са на мода. Най-вероятно ви е умръзнало да гледате еднотипните си столове. Да вече е време да промените нещо. Ако столовете ви са дървени може да ги освежите с някоя от нашите спрей бои 

Направи си сам. Тенденция №2: Цветен дом

Защо само кухнята трябва да е цветна? Нека оцветим цялата къща или апартамент. Можете да добавите цвят в ежедневните стаи, като добавите топли нюанси на синьо и червено. Не е нужно веднага да посягате към жълто или розово. Е, освен ако не е това, което искате. Просто изберете топли цветове. Ако обичате такива топли тонове, можете дори да изберете неутрални цветове, но такива, чийто тон е топъл. 

Направи си сам. Тенденция №3: Красиви флорални материи

Не е нужно да ходите направо в магазина и да купувате цветни възглавници и дивани. Можете да купите цветна, шарена материя и да замените тази, която имате в момента. В магазините ще намерите изобилие от материали, които перфектно ще украсят вашите възглавници или дивани. Ако искате, можете също да изберете флорални тапети за стените или дори да украсите къщата с цветя или да залепите стикери с формата на цветя.

Направи си сам. Тенденция №4: Геометрични дивани и възглавници

Скучните дивани и възглавници с приглушени цветове вече са остарели и е добре да се заменят с геометрични. Разбира се, както при флоралните дизайни, сега не е нужно да купувате нови мебели и възглавници. Всичко, което трябва да направите, е да намерите подходящата материя, която да замести старата. Ако вашата всекидневна изглежда скучна и обикновена, можете да добавите живот към нея, като изберете точкови възглавници или дори дивани с този дизайн. Това ще промени външния вид на цялата стая, ще я направи вълнуваща, изпълнена с живот и забавление.

Направи си сам. Тенденция №5: Модерни врати

Ако имате стара дървена врата у дома, не бързайте да я замените. Може да я освежите, като я пребоядисате в топли цветове или да създадете ефекта – Ретро. В момента тази тенденция е водеща в дизайна на мебели. 

За всяко освежаване на дома – Направи си сам, ще имате нужда от един флакон WD-40. Спреят станал любим на много хора, може да ви помогне ежедневно в трудни ситуации. Един флакон хиляди приложения – почиства, смазва, предпазва от ръжда, освобождава клеясали механизми. Това е една малка част от неговите функции.

Ако искате да закупите продукт на WD-40 натиснете ТУК

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube