Fix It - Не изхвърляй, поправи!

Fix It - Не изхвърляй, поправи!

"Fix It" е международна кампания под надслов "НЕ ИЗХВЪРЛЯЙ, ПОПРАВИ!"

Предизвикателството е за всеки, който обича да удължава живота на старите вещи и по този начин активно и отговорно да участва в опазването на околната среда.

Повечето ремонти могат да бъдат обезсърчаваща задача, която често се оставя в ръцете на професионалистите. Но ако искате да спестите малко пари, проектите „Направи си сам“ не са толкова трудни за изпълнение особено, когато сте оборудвани с флакон WD-40.

Чувството да поправяш нещо сам е страхотно. С предизвикателството WD-40 Fix-It обаче не само ще почувствате удовлетворение от добре свършената работа, а и ще можете да спечелите невероятни награди.

Вземете участие в предизвикателството "Fix It", като изпратите снимка или видеоклип на най-оригиналния си проект за ремонт „Направи си сам“ с помощта на спрей WD-40. Желателно е да сте креативни и да го изпробвате в различни ситуации, за да видите как работи и да покажете различните му приложения.

Важно е снимките и видеата, които правите, да включват ясно обяснение или демонстрация за това как бихте разрешили проблем, използвайки който и да е от продуктите на WD-40. Снимките “ПРЕДИ” и “СЛЕД” ще бъдат добре приети, тъй като по този начин ще документираме развитието и постигнатите крайни резултати.

Участието Ви трябва да е интересно и да съберете най-много гласове, за да спечелите. В миналото хората са измисляли решения, вариращи от шантави до гениални, като премахване на дъвка от косата или отстраняване на пастели от балатум. Но ако не сте сигурни откъде да започнете, посетете страницата на WD-40 във Facebook https://www.facebook.com/OriginalWD40.BG , за да почерпите повече идеи.

WD-40 може да ви помогне да се справите с над 2000 често срещани проблеми вкъщи или навън – от отстраняване на ръжда и развиване на заяли болтове до почистване на уреди.

“Fix it” ще стартира официално в България на 1-ви юни 2023г. и ще продължи до края на месец юли. В периода от ДВА МЕСЕЦА ще имате възможността да вземете участие в едно от най-интересните предизвикателства на WD-40. В световен мащаб кампанията се радва на огромен интерес, като споделените снимки и видеа са не само интересни и забавни, но и изключитено вдъхновяващи.

Ако сме предизвикали и Вашия интерес, следете за детайли относно “Fix It” във Фейсбук, както и на официалните уеб страници на Деником ЕООД www.denicom.bg  и WD-40 www.wd40.bg.