Деником ЕООД - официален вносител на 3М

Деником ЕООД - официален вносител на 3М

Преди повече от век 3M стартира като дребномащабно минно предприятие в Северна Минесота, тогава наречено Minnesota Mining and Manufacturing Company. Днес продуктите на компанията подобряват ежедневния живот на хората по света.

Научните, техническите и маркетинговите иновации допринесоха за успеха на 3М през годините. Днес повече от 60 000 продукта на компанията се използват в домове, предприятия, училища, болници и други индустрии.

Деником ЕООД е официален вносител на част от продуктите на 3М. В нашия асортимент присъстват сериите Scotch® EXTREMIUM™, Scotch-Fix™, 3M Command™ и 3М Safety™.

Scotch® направи революция в категорията на хоби лентите със серия първокласни продукти, които осигуряват надеждност и разнообразие от приложения, каквито очаквате от Scotch®, включително лесна употреба, сигурно залепване и отлични крайни резултати.

Използването на патентована технология и редица иновации, прави продуктите от серията Scotch® EXTREMIUM™ едниствени по рода си.

От здрава, устойчива на влага лента, която буквално не се вижда, след като се нанесе до изключително здрава лента с двоен лепилен слой и водоустойчива подложка, продуктите Scotch® EXTREMIUM™ осигуряват надежни резултати дори и при най – критичните и взискателни проекти.

Хоби лентите от серията Scotch® Extremium™ са подходящи за всякакви проекти - от ремонт в екстремни условия до прости домакински поправки. Всяка хоби лента от тази серия лепи отлично и се къса лесно с ръка. Устойчиви са на метеорологични условия, за да издържат на негативното влияние на слънцето и влагата.

Въпреки, че се наричат „хоби“ тези ленти са универсално решение за редица поправки и ремонти.

Когато избирате хоби лента вземете под внимание фактори като здравина, устойчивост на атмосферни условия, температура на нанасяне и дебелина.

Лентите от гамата Scotch® Extremium™ са създадени с перфектна комбинация от гореизброените.

Серията Scotch Fix - Разработени за индустрията, адаптирани за нуждите на „Направи си сам“

Лентите Scotch-Fix™ са изключително удобни за работа и са приложими за елементи, които имат нужда от невидим монтаж. Искате да закачите огледало, картина, плакат, пощенска кутия, градински аксесоари? Да, Вашата декорация може да се променя толкова бързо, колкото вдъхновението Ви кара да го правите! Монтирането върху различни повърхности, невидимият захват и изключителната сила на залепване правят продуктите от серията предпочитани, както в различни направления на индустрията, така и в ежедневните домашни проекти.

3М Scotch-Fix™ предлага 100% изключителна лепилна технология благодарение на използването на специално 3M™ индустриално лепило. Ще залепите всичко необходимо без пирони и пробиване!

Производителите са помислили и за околната среда. Политика, която е сериозно застъпена във възгледите на компанията. Новите опаковки позволяват спестяването на до 18.6 тона пластмаса на година.

3М Command™ предлага решения за окачване без повреди. Закачалките и лентите за картини Command™ осигуряват лесен начин за декориране и организация в дома без нуждата от използване на пирони. Монтират се лесно върху боядисани стени, дърво, метал и идват в голямо разнообразие за множество приложения.

Когато дойде време за корекция, просто изтеглете лепенката, за да я премахнете без следи и щети по повърхността.

Блистерите са цветно кодирани и кореспондират със сегментацията на продуктите в 8 различни категории – за окачване на картини, за обща употреба, метални и декоративни, безцветни, за баня, за външна употреба, за организиране, регулируеми.

3М Safetyпредоставя решения за лична безопасност, които осигуряват високо ниво на защита. Освен това производителят се е погрижил и за удобството на потребителите, защото цялата гама защитно оборудване е изключително комфортна, независимо дали изберете очила, маска или друг продукт.