Декорирай с цветовете на Very Well

Декорирай с цветовете на Very Well

Разгледайте всички цветови предложени от гамата на Very Well тук:

Лятото продължава да бъде прекрасно, дори когато отпуската ни е свършила. В случай, че уикенда наближава и се чудите с какво да си запълните времетo, Ви предлагаме няколко идеи за декорация със спрей боя Very Well. Обновяване на част от елементите вкъщи може да Ви се стори незначителна промяна, но със сигурност ще придаде нов облик на даденото място. Ето и нашите идеи за подобни занимателни декорации.

1. Декорация на малки саксии за парапет - Няма човек, който да не обича цветята или да остане равнодушен при наличието на гледка с добре аранжирани саксии за парапет. Още по-приятно и уютно е когато саксиите за парапет са в подходящ или сходен цвят със засадените светя в тях. В тази връзка Ви предлагаме широка палитра от цветове на спрей боята VeryWell. Тази висококачествена-акрилна боя съчетава с себе си предимствата на акрилните бои, както и богата гама по RAL. Може почти веднага да се препокрива, така че да придадете още по-наситен цвят на Вашите саксии много скоро след първото нанасяне на боята. Подходяща е за нанасяне върху всякакви повърхности (дърво, камък, стъкло, метал и пластмаса), така че е идеален вариант за Вашите парапетни саксии.

2. Пребоядисване на малки тенекиени кофи - Ако все още се чудите, как да съхраните или за какво да ползвате тези малки тенекиени кофи, ние Ви съветваме да не ги изхвърляте. Като начало, започнете със засаждане на типичните малки градински цветя. За да придадете още по-закачлив вид на образувалата се вече красота от цветя, може да подберете най-подходящия цвят от палитрата на Very Well и да пребоядисате тенекиените кофички в подходящ цвят, съответстващ на цветята. Тази боя е изключително подходяща за този тип повърхности (метал), така че творете с въображение. Както вече споменахме, бързо след първото нанасяне, може да нанесете и втори слой (с цел по-наситен цвят), като процеса на съхнене се случва между 10-та и 30-та минута, след нанасяне на втория слой.