Дай воля на въображението си и създай своя цветен уют с Very Well.

Дай воля на въображението си и създай своя цветен уют с Very Well.

Разгледайте всички цветови предложения тук:

Промените, без значение в коя сфера от живота, започват тогава когато най-малко ги очакваме. Поне при нас така се случва. Тези малки промени, за които ние говорим, не са толкова трудни за иницииране, тъй като в нашият случай става въпрос за малки такива. Та да си дойдем на думата - обновяване на част от елементите вкъщи може да ни се стори незначителна промяна, но със сигурност ще придаде нов облик на даденото място. Ето и нашите идеи за подобни занимателни декорации, които биха променили било то дома ни, а защо не и нашето настроение. 

Идея 1 - Декорация на малки саксии

Няма човек, който да не обича цветята или да остане равнодушен при наличието на добре аранжирани саксии за парапет. Още по-приятно би било, когато саксиите за парапет са в подходящ или сходен цвят със засадените цветя в тях.

В тази връзка ви предлагаме широка палитра от цветове на спрей боята Very Well. Тази висококачествена-акрилна боя съчетава в себе си предимствата на акрилните бои, както и богата гама по RAL. Може почти веднага да се препокрива, така че да придадете още по-наситен цвят на вашите саксии много скоро след първото нанасяне на боята. Подходяща е за нанасяне върху всякакви повърхности (дърво, камък, стъкло, метал и пластмаса), така че тя е идеален вариант за вашите парапетни саксии.

Идея 2 - Пребоядисване на малки тенекиени кофи

Ако все още се чудите, как да съхраните или за какво да ползвате тези малки тенекиени кофи, ние ви съветваме да не ги изхвърляте. Като начало, започнете със засаждане на типичните малки градински цветя. За да придадете още по-закачлив вид на образувалата се вече красота от цветя, може да подберете най-подходящия цвят от палитрата на Very Well след което да пребоядисате тенекиените кофи в цвят съобразен с цветята. 

Спрей боята на Very Well е изключително подходяща за този тип повърхности (метал), така че творете с въображение. Както вече споменахме, бързо след първото нанасяне, може да нанесете и втори слой (с цел по-наситен цвят).

Заключение: Малките промени, като обновяване на част от дома ви със сигурност ще придаде различен и по-уютен облик, а както вече споменахме по горе, ще допринесе и за едно по-приятно и по-позитивно настроение. В следващите няколко блога, ще използваме възможността да ви запознаем с други наши продукти и техните приложения, от сектора на "Направи си сам", било то за ползване при затворени пространства или навън.