Аксесоари за лице

Четка за почистване на лице Reveal FC1000

Производител: : Remington

Продукт: Аксесоари за лице Четка за почистване на лице Reveal FC1000

Подгответе се да покажете своята естествено блестяща и красива, чиста кожа с четката за почистване на лице Remington REVEAL. Този усъвършенстван козметичен инструмент използва интелигентна технология за почистване, за да вдъхне нов живот на кожата, като оставя усещането за здрава, красиво изглеждаща и с бляскаво излъчване кожа.

Четката за почистване на лице REVEAL на Remington се отличава с тънък дизайн, който я прави удобна за държане и лесна за ползване. Главата на четката се характеризира с двойна технология за въртене и вибриране за оптимизиране на процеса на почистване. В допълнение, този козметичен уред се предлага в комплект с едноминутен таймер, който генерира леки импулси на всеки 20 секунди, за да ви подскаже, че трябва да преминете от една лицева зона в друга за дълбоко и щателно почистване на кожата. С предложените три скорости можете да изберете предпочитаната от вас настройка, за да сте сигурни, че контролирате процедурата през цялото време.

И не е само това, само с едно зареждане четката може да се използва до 30 пъти. Уредът е напълно водоустойчив - може да се ползва под душа и да се мие под течаща вода, което прави използването и поддържането на четката за почистване съвсем лесно.

Тази иновация в почистването на кожата се използва изключително лесно и ще ви помогне да поддържате лицето си в най-добра форма през всеки ден от седмицата.

 

Видео

 

* В сравнение с ръчното почистване, налични данни


**В сравнение с ръчното почистване

С лице към бъдещето Красота по мярка

С лице към бъдещето

Този иновативен козметичен уред използва усъвършенствана технология за почистване* с дълбоко почистващо действие за старателно почистване на кожата и нежно отстраняване на замърсяванията, които запушват порите. Не само че ефективно почиства кожата, но уредът също така спомага за абсорбирането на козметичните продукти, за да се гарантира, че те ще въздействат на кожата възможно най-добре.
 

Красота по мярка

Комплект от три четки; четката за нормална кожа е идеална за ежедневно дълбоко почистване. Четката за чувствителна кожа е идеална за хората с чувствителна кожа, осигурявайки всекидневно нежно почистване. И накрая, приставката за масаж е отличен избор за дълбоко почистване и ободряване на отпуснатата и уморена кожа.
 
Всички функции 
  • Включени три глави-четки: за нормална кожа, за чувствителна кожа и масажираща
  • Премахва замърсяването, полепнало в порите, което пречи на правилното абсорбиране на козметичните продукти и тяхното действие
  • Усъвършенствано почистване**, за да разкрие естествената красота на кожата
  • Глава на четката е с двойно действие за въртене и вибриране
  • Едноминутен таймер, генериращ лек импулс на всеки 20 секунди за цялостно почистване
  • 3 скорости на почистване
  • Светодиодните лампички около главата на четката меко осветяват кожата по време на почистването
  • До 30 използвания само с едно зареждане
  • Водоустойчива четка, която може да се мие

До 30 използвания само с едно зарежданеУсъвършенствано почистванеДълбоко почистващо действиеВъртяща се глава с двойно действиеМоже да се ползва под душа и да се мие 
 

 

Допълнителна информация за изтегляне

Подобни продукти