За Деником

 

 ДЕНИКОМ ЕООД е надежден партньор с вече 25 годишно присъствие на пазара и изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна. Фирмата е най-големият за страната дистрибутор на световния химически гигант Henkel– Германия, притежаващ марките CeresitLoctite, Moment, Metylan, Thomsit. Богатото портфолио от продукти на немската компания включва силиконови и полиуретанови уплътнители, полиуретанова пяна, фугиращи смеси, лепила за керамични покрития и гранитогрес, фасадни и интериорни бои и мазилки, лепила за дърво, стиропор, корк. Фирма ДЕНИКОМ ЕООД е и официален дистрибутор за страната и на немско-холандския консорциум MotipDupliGroup – най-големият производител в Европа на технически спрей, аерозолни бои, авторепаратурни продукти и антикорозионни покрития с добре познати на потребителя марки – Motip, DupliColor, Presto, ColorMatic, ColorMark, Distein и Alkyton. Друга европейска компания, доверила се напълно на ДЕНИКОМ ЕООД  да представлява марките ú на българския пазар, е чешкия консорциум Ciret-Storch Group, с повече от 110-годишен опит в областта на производството и продажбата, както на бояджийски, така и на строителни инструменти.

Добре развитата дистрибуторска мрежа на ДЕНИКОМ ЕООД я прави надежден и желан партньор за работа и от веригите от модерна търговия в България: Metro Cash & Carry, Mr. Bricolage, Praktiker, BauMax, Billa, Fantastico и други.

В стремежа си да предлага широко портфолио от висококачествени продукти на своите клиенти от няколко години ДЕНИКОМ ЕООД започна сътрудничество с още няколко световни производители – добре познати лидери в своята област – SPECTRUMBRANDS, представени с марките си  VARTA (батерии, фенери),  REMINGTON, RUSSEL HOBBS) и KLINGSPOR (име в бизнеса със споени абразиви).

  През 2013 година,  многообещаващо попълнение в портфолиото на фирмата стават  бояджийските инструменти и аксесоари на Ciret-Storch Group с марки Kana, Prep и Masq. Три години по-късно вече сме в топ 3 на родния пазар с тези продукти.

И така през октомври 2016, още един световен гигант ни гласува доверие– WD-40 Company посочи Деником ЕООД за официален представител за България на топ продуктите WD-40!

След толкова години на пазара ДЕНИКОМ ЕООД успява да си извоюва лидерската позиция в сферите на търговия в които работи, да изгради стройна структура и наистина да се нарече професионалист в обслужването.