Новини

Добре дошли в света на SPRAY PLAST!

Продукт: Новини Добре дошли в света на SPRAY PLAST!

SPARY PLAST се използва за боядисване на различни предмети и повърхности. Нанася се върху повърхностите и образува синтетично гумено покритие, като по този начин предпазва от различни външни влияния, причиняващи увреждания и щети.

 

Нанасянето на SPRAY PLAST е изключително лесно. Предимствата на SPARY PLAST са толкова много, че дори и Вие ще останете възхитени. Той предпазва повърхностите от корозия, влага, киселини и основи, електроизолиращ е, като може да бъде използван и за по-добър захват. Така например, ако някой от инструментите, с които работите се пързаля в ръцете Ви, може да нанесете SPRAY PLAST върху дръжката му, като по този начин ще решите проблема с изплъзващите Ви се инструменти. 

 

SPRAY PLAST набира голяма популярност, така че съвсем скоро ще се превърне в новият хит на автомобилния тунинг. SPRAY PLAST може да бъде използван както за боядисване на джанти и отделни декоративни лайсни, така и за целия автомобил. Остава гъвкав и разтеглив и няма да се напука или отчупи дори и при екстремни метеорологични температури. 

 

 

Налични цветове:

  -  черен мат

  -  черен гланц

  -  карбон гланц

  -  оранжев гланц

  -  зелен гланц

  -  бял гланц

  -  безцветен гланц

Подобни продукти