Други

Хартиено тиксо AUTO

Производител: : GRIZZLY

Продукт: Други Хартиено тиксо AUTO

 

Кафяво хартиено тиксо с марка GRIZZLY AUTO 

Устойчиво на високи температури.

 

Арт. № Продукт Размер
100115 Хартиено тиксо GRIZZLY AUTO 18 мм x 45 м
100116 Хартиено тиксо GRIZZLY AUTO 24 мм x 45 м
100117 Хартиено тиксо GRIZZLY AUTO 30 мм x 45 м
100118 Хартиено тиксо GRIZZLY AUTO 36 мм x 45 м
100119 Хартиено тиксо GRIZZLY AUTO 48 мм x 45 м
 

 

Подобни продукти